free ngrihuni valle official


Description
Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqip Muzika: Gentian Llanaj Teksti: Romir Llanaj Orkestrimi: Bledi Telha Video: Cinefocus GT production Refren Gure mbi gure te mos ngelet, Ta tundim qe nga themelet. Kenge e valle ,dheu tundet, Dasem ne shtate katundet. (Couple 1) Ngrihen miq e shoke ne kembe, Vijne burra hijerende, Armatosur gjer ne dhembe me dollira e me kenge. Vijne nga Myzeqe e Madhe, Burra o per kale shale, mbajne qoshene e s' u thone dale, kobure zbrazin ne valle. Kerceni se nuk ka gajle, Eja ngrihuni ne valle, Tunden fusha edhe male, Valle treshe myzeqare. Ejani vallen ta hedhim,valle myzeqare, Ejani vallen ta ndezim o ta djegim fare. (refren) Gure mbi gure te mos ngelet, Ta tundim qe nga themelet, Kenge e valle dheu tundet, Dasem ne shtate katundet. (Couple 2) Ulur ne balle te qoshese, Ulur trimat qe kane bese, Dajon e kane vene ne mese Burrerine masin ne sheshe. Me shallvare dhe takije, Sa lezet u paska hije, Me kenge e zbardhin mengjesin, Me valle krushqit i presin. Kerceni se nuk ka gajle, Eja ngrihuni ne valle, Tunden fusha edhe male Valle treshe myzeqare. Ejani vallen ta hedhim valle myzeqare, Ejani vallen ta ndezim o ta djegim fare! (Refren x2) Gure mbi gure te mos ngelet, Ta tundim qe nga themelet, Kenge e valle dheu tundet, Dasem ne shtate katundet.


View more videos by ArkivaShqip

Related keywords:arkivashqip ngrihuni valle free mc's free mc's ngrihuni valle Free Mc's Free Mc's - Ngrihuni ne valle


Digg StumbleUpon Del.icio.us Reddit Furl Mister Wong

Related Movies

Free Mc's - Çunat

Free Mc - Jam ushtar

Free Mc's - Nene qe

Artjola Toska Ft Bru

Spartak Xhaferri - Q

Ervis Behari - Djale